📌Expoziția itinerantă „Chipuri și cămeși” a ajuns și în Capitală, la Muzeul Național al Țăranului Român
✅️ După-amiaza de astăzi a fost despre emoție și bucurie!😊 Ne-am revăzut cu oameni dragi 🤗și am deschis spre vizitare expoziția noastră „Chipuri și cămeși”, realizată în parteneriat cu artistul fotograf📸 Gabriel Motica, în unul din cele mai importante muzee ale țării: Muzeul Țăranului Român din București. 🏛
➡️ La vernisaj au fost prezenți, dl. dr.Virgil Nițulescu, managerul MȚR, dl. Blăjan Ioan, șef secție Patrimoniu și Evidență Științifică-MȚR, d-na Monica Mare, managerul Muzeului Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș împreună cu o parte din #echipamuzeului, precum și partenerul nostru la realizarea expoziției, artistul fotograf Gabriel Motica, ambasador al turismului maramureșean.
➡️De asemenea, ne-au onorat cu prezența la vernisaj domnii deputați de Maramureș Călin Ioan Bota și Florin Alexandru Alexe, cărora le adresăm alese mulțumiri.
✅️ Expoziția, al cărei curator este colega noastră Anamaria Nagy, cuprinde 44 de cămăși din toate zonele Maramureșului, dar și din Țara Oașului, la care se adaugă o selecție de 36 de fotografii-portret, realizate de artistul fotograf Gabriel Motica.
🙏 Mulțumim gazdelor noastre pentru invitație și tuturor celor implicați în realizarea acestui frumos proiect expozițional!
🗓 Expoziția „Chipuri și cămeși” poate fi vizitată la MȚR- Sala Tancred Bănățeanu, până în 30 aprilie 2022, de marți până duminică, în intervalul orar
⏰️ 10.00 – 18.00.